Αρχική Χρέωση & χρόνοι αποστολής

Χρέωση & χρόνοι αποστολής

ΕΛΛΑΔΑ

Οι αποστολές των προϊόντων της Steam Tuners εντός Ελλάδος, γίνονται αποκλειστικά με Courier.

Η παράδοση της παραγγελίας σας γίνεται εντός μίας εργάσιμης μέρας από την λήψη και επιβεβαίωσή της από την Steam Tuners. Σε ιδιαιτέρως απομακρισμένες περιοχές ενδεχομένως η παράδοση να γίνει εντός δύο εργάσιμων ημερών. Η
αποστολή με Courier εντος Αττικής επιβαρύνει το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας με 3€ ενώ για την υπόλοιπη Ελλάδα 4€. Εάν επιλέξετε ταυτόχρονα την χρήση της υπηρεσίας αντικαταβολής θα επιβαρυνθείτε επιπλέον του κόστους αποστολής 2€.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Οι αποστολές των προϊόντων της Steam Tuners εκτός Ελλάδας, γίνονται είτε με Courier είτε ταχυδρομικά κατόπιν επιλογής του πελάτη. Τα προιόντα αποστέλλονται την ίδια ή την επόμενη ημέρα ανάλογα με την ώρα καταχώρησης της παραγγελίας.

-Courier: Η παράδοση της παραγγελίας σας γίνεται εντός μίας εργάσιμης μέρας από την ημερομηνία Αποστολής. Σε απομακρυσμένες περιοχές ενδεχομένως η παράδοση να γίνει εντός δύο εργάσιμων ημερών. Το κόστος της αποστολής με courier υπολογίζεται αυτόματα από την ιστοσελίδα μας κατά την διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας.

-Ταχυδρομικά: Το κόστος αποστολής ταχυδρομικά παγκοσμίως είναι 8€. Η Steam Tuners δεν μπορεί να να εγγυηθεί τον ακριβή χρόνο παράδοσης. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι οι παραγγελίες έχουν μέσο χρόνο παράδοσης 3 έως 8 εργάσιμες ημέρες.